top of page
banner21.jpg
kurs_05.jpg

Kurser

Här kan du berätta mer om vad du gör eller om en tjänst du erbjuder.

30b_edited.jpg

Tjänster

Här kan du berätta mer om vad du gör eller om en tjänst du erbjuder.

Böcker

Här kan du berätta mer om vad du gör eller om en tjänst du erbjuder.

Insatser inom LSS

Att hålla sig ajour och vältränad i att följsamt förfina sättet man förstår och griper an utmaningar och varför man är på jobbet, har aldrig varit viktigare än nu. 

 

Med affärspsykolog Jan Blomström ombord får ni en kraftfull och erkänt ödmjuk sanningssägare som bekräftar och utmanar för att skapa mental träningsvärk.

Med sin affärspsykologiska verktygslåda präglad av beyond leadership - attityd, har Jan idag en särställning inom modernt ledarskap och hållbart arbetsliv och även skrivit flertalet böcker inom området. 

Hos oss får ni:

  • Insatserna helt inriktade på den effekt ni önskar uppnå

  • Insatserna skalbara från enskilda tillfällen till komplexa förändringsprogram

  • Insatserna som digitala design, fysiska arrangemang eller hybridlösningar

Ingen produkt

ikon_forandring_grande_edited.png

LEDARSTÖD

 

Ett individuellt ledarstöd med Jan Blomström vid din sida  får dig som ledare att stå stadigt i dina utmaningar. Du coachas, utmanas och ges förtroende till kraft och välmående.

 

Välj ett proaktivt månadsabonnemang där vi är två om saken om du står inför mer komplexa utmaningar. Då har vi högre frekvens på bokade träffar samt dynamiska kontakter från bägge håll där emellan, helt utifrån vad som sker i processen. Alternativt väljer du ett standarddesign.

Intresserad? >>>

PROLEAD - AKUTEN ®

 

Vår tjänstekoncept i abonnemangsform som snabbt ger er expert-tips när ni bäst behöver dom. Inom 1-3 dagar får er organisation konkreta svar på komplexa chefsfrågor, second opinion, konfliktsituationer, stress, eller andra frågor inom ledarskap, arbetsmiljö, HR och rehab.

 

Tillsammans identifierar vi vilka hos er som kan avropa tjänsten, alternativt att någon hos er har mandatet till att avropa tjänsten till utvalda. Särskilt lämpligt för snabbfotat stöd i personalärenden.

Intresserad? >>>

ikon_omdömen.png

PROLEAD - COACHEN ®

 

Vårt tjänstekoncept i abonnemangsform där era ledare erbjuds möjligheten till ett individuellt ledarstöd med Jan Blomström vid sin sida. Ett effektivt sätt att ge förutsättningar till att stå stadigt i sina utmaningar.

 

Under lugna former går vi igenom ledarens situation utifrån de coachas, utmanas och ges förtroende till kraft och välmående i sina uppdrag.

 

Tillsammans identifierar vi vilka hos er som kan avropa tjänsten, alternativt att någon hos er har mandatet att avropa tjänsten till aktuella.

Intresserad? >>>

WORKSHOPS

 

Utveckla era ledningsgrupper, team och medarbetare med workshops som utgår från er vardag. Tillsammans skapar vi samsyn i de vägar ni behöver framöver.

 

Vi arbetar processinriktat med tydlig förankring i er situation med det innehåll som bestämts, ofta inom ledarskap, organisation, struktur, men också arbetssätt, kultur-, och klimatfrågor. Inte heller att glömma Jans signumområde, varför man är på jobbet inom omsorgsverksamheterna inom LSS och SOL.

Ni väljer mellan korta eller längre pass, enstaka tillfällen eller längre insatser.

Intresserad? >>>

ikon_team.png
ikon_workshop.png

UTBILDNINGAR

Vi designar utbildningar utifrån senaste forskningsrönen för er bästa läreffekt. 

 

Innehållet kan göras helt utifrån era behov och önskemål, allt från fristående dagar till mixade program inom ledarskap, arbetsliv och funktionshinderomsorgen.

 

Vi erbjuder även alla våra online-kurser även i vanlig fysisk eller digital utbildningsform, eller mixar online-kurserna med fysiska sammankomster. Ofta i kombination med individuellt ledarstöd för att driva processen lokalt.

Intresserad? >>>

FÖRELÄSNINGAR

 

Bjud in Jan Blomström för extra inspiration och kunskap, lika given som talare vid de stora arrangemangen som vid de små sammanhangen.

Ibland önskar man utmana ledningsgruppen inför en utmaning. Ibland vll man införa någon nytt på en planeringsdag och ibland vill man bara inspirera på en konferens. Lät också deltagarna gärna få med sig en bok om det passar.

 

Intresserad? >>>

ikon_föreläsning.png
bottom of page