top of page

Förbeställ nya bokenFörbeställ ditt exemplar av nya boken Ledarrevolution redan idag.


Nu är det i och för sig först i oktober som boken släpps, men vill du försäkra dig om att vara bland de allra första att hålla exemplaret i din hand, så lägg din förbeställning redan idag. Alla förbeställningar levereras signerade, faktureras först i samband med leverans och dessutom till bättre pris!


Jan Blomström skriver boken tillsammans med Lena Perrault. Jan är affärspsykolog och Lena är rektor och i boken varvar de teoretiska modeller med taktiska steg, praktiska arbetssätt och vardagliga exempel, för att ni tillsammans ska kunna träna för er ledarrevolution!


Många av de problem vi upplever i dagens arbetsliv kommer sig från att tillvaron bygger på 100 år gamla teorier och modeller som har sitt ursprung i det tidiga industrisamhälle. Tider med tydliga hierarkier och enkla strukturer, där ledningen utgjorde företagens hjärta och hjärna.


Under dagens förutsättningar är det inte längre funktionellt, ofta till och med kontraproduktivt och direkt skadligt. Vi behöver släppa det som inte längre fungerar och istället bygga ett arbetsliv på moderna managementmodeller baserade på modern kunskap om moderna människor i ett modernt samhälle. Vi behöver skapa en revolution i vårt arbetsliv som på riktigt ritar om kartan för hur vi ska arbeta tillsammans i det komplexa kunskapssamhälle vi befinner oss i.Comments


bottom of page