top of page

Julefrid!


24:e december, en riktigt fin dag till att fira jul på! Oavsett om vi firar helt själva, med våra nära och kära, eller de vi minns och saknar. Oavsett om vi älskar julen eller känner att det är en tung tid med många förväntningar eller dåliga erfarenheter.


Jag hoppas julen får precis det utrymmet du önskar och att den fyller det behov du behöver. En tid att stanna upp, tomglo för en stund och summera årets såväl goda och mindre goda händelser, alla en del av tillvaron. Låt oss dock vara extra snälla åt oss själva och hellre fria än fälla, att tillåta oss sörja och ångra det som inte blev bra men också känna stolthet och glädje för det som blev bra. Det rustar oss gott inför framtiden.


För vi står inför ett helt nytt 2023 år där allt kan hända! Krig och oroligheter i världen, höga kostnader för energi och räntenivåerna som närmar sig svunna nivåer. Många är signalerna att 2023 innebär tuffa tider för många och jag hoppas att vi alla kan hjälpas åt att göra tillvaron bättre för varandra. I våra nära relationer, på våra arbetsplatser, i samhället och i världen. För annars är vi inget annat än små lortar, eller vad säger du? ;-)


Stort tack för i år låt oss tillsammans göra 2023 till ett år som blir mindre tufft än vad det ser ut att behöva bli!


Med dessa rader vill jag få önska dig en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!


// Jan Blomström

Affärspsykolog & grundare av Prolead Academy


Comments


bottom of page