top of page

Nytt bokprojektNu är det bara en månad kvar tills vår kommande boktitel LEDARREVOLUTIONEN har sin release och finns ute i handeln (Förbeställ den i vår webbshop redan nu, så får du de första exemplaren). Jag och Lena Perrault längtar tills ni får börja bläddra i boken och får möjlighet att påbörja träningen i er ledarrevolution. Ändå kliar det i fingrarna.


LSS - med hjärtat i ramen

Redan nu är mitt nästa bokprojekt beslutat och den 12:e april 2023 kommer du kunna hålla min nästa bok LSS- med hjärtat i ramen i din hand. Även den ligger i vår bokshop om du vill förhandsbeställa den redan nu... :-) Boken kommer att bli en uppföljare till min tidigare Älskade assistent som verkligen har hittat ut till sin breda fan-skara, och jag hoppas även den nya boken finner sin givna plats inom ett område jag själv brinner mycket för.


Nya formspråket

När nu bägge bokomslagen ser dagens ljus (se ledarrevolutionen nedan), får du också en inblick i hur bokomslagens nya formspråk tar sig uttryck bredvid varandra. Önskade ge en tydlig grafisk igenkänning, en författaridentitet och du anar en kunskapens trappa som tar dig till nästa nivå och du anar den ljusa framtiden som kommer in i högra hörnet. Designen är som vanligt framtagen i samarbete med Adrian Van Berlekom. Tycker du att det fungerar?


// Jan Blomström


Kommentare


bottom of page