top of page

SÅ STORT men ändå inte...
Det är spännande med hemsidor. Det är sällan jag ens själv registrerar hur en hemsida ser ut eller inte. Det är inte heller särskilt ofta som jag får någon återkoppling kring min egen hemsida. Ändå ligger det ofta riktigt mycket tankearbete bakom alla hemsidor.

SÅ STORT men ändå inte...


Så nu har det hänt, vår hemsida har fått en sig en make-over!

Framförallt kommer du märka att jag samlat all LSS- och omsorgsinriktad information på ett och samma ställe. En tydlig landningssida för alla som har sitt intresse inom äldre- och funktionshinderomsorgen. Där finner du mina böcker, onlinekurser och tjänster inom det området som är en naturlig del av min dubbelkompetens som neuropsykologspecialist.


Övriga hemsidan blir tydligare riktad till den affärspsykologiska verksamheten med coachning, team och arbetsmiljöinsatser. Där hittar du också online-kurser, böckerna och podcasten som har en tydligare som hör till det området. Jag hoppas det förenklar för alla besökare på hemsidan, att man känner sig mer hemma och lättare hittar det man är på jakt efter.


Prolead = Jan

Eventuellt kommer du även lägga märke till att jag tonat ner delen om "kunskapscenter" till förmån att göra det ännu enklare och tydligare att affärspsykolog Jan Blomström och Prolead Academy hör ihop. Något som i och för sig inte var någon hemlighet tidigare heller, men ändå. Lite renare, lite enklare, lite tydligare :-) Något som jag också tror framkommer i har vi putsat till våra olika formuleringar och beskrivningar.


Nyfiken? Kom gärna in och titta runt och upplev den nya strukturen, nya formuleringarna och det andra.


Allt gott så länge!


Jan Blomström

Affärspsykolog & grundare

Prolead Academy 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Expertis & träning inom modernt ledarskap och hållbart arbetsliv 

med affärspsykolog Jan Blomström


COACHNING I TEAM I PULS | KURSER | BÖCKER I PODCAST | LSS
Commenti


bottom of page