top of page

ROGER DANIELSSON
- KUNDCASE

Min passion är att leda kunskapsintensiva innovationsbolag inom den tekniska sektorn. Nu gav det oss 2021 års SKAPA innovationspris till minne av Alfred Nobel, för vår innovation Green Buffers. År 2023 vann vi Swedish Steel Prize.

Som ledare står man ensam och jag har arbetat med Jan Blomström som ledarstöd inom såväl strategiska som operativa frågor för att växa som ledare och landa rätt i mitt agerande.

Mina medarbetare är ofta mer tekniskt orienterade och jag har också tagit hjälp av Jan Blomström för att stärka mina team. Med sina affärspsykologiska verktyg och handgripliga sätt har Jan hjälp mina team till ökad förståelse, bättre samarbete och effektivare arbetsformer tillsammans. En ovärderlig del i vårt kulturarbete och en av våra främsta framgångsfaktorerna bakom den innovativa höjd vi lyckats hålla i vår verksamhet.

 

Idag fungerar Jan som strategiskt bollplank och rådgivare men jag ser redan fram mot nästa genomkörare vi kommer göra tillsammans med Jan Blomström!

microphone-on-stand-left-of-frame-against-blue_750x.jpg
Skärmavbild 2022-05-21 kl. 07.58.49.png

BOOKS

We broadcast live, both with and without guests, on ours  Facebook page  and spring  Youtube channel . We run both scheduled broadcasts and more spontaneous with shorter foresight, so stay tuned. 

Green Buffers_YT_Omslag.jpg

Our mindset is always centered around a passion for the unknown

Roger Danielsson

bottom of page