top of page

UNIKA PERSPEKTIV PÅ OMSORGEN / LSS

​Genom sin dubbelkompetens som spec. klinisk neuropsykolog erbjuder Jan Blomström helt unika utbildningskoncept för hantverket inom omsorg och LSS.

Med tydligt avstamp i rätten till det egna livet väcker Jan många frågor och utmanar gängse tänk och förutfattade meningar. Allt för att tillsammans med medarbetarna sätta fokus på effekten vi uppnår i verksamhet vi bedriver.

 

Oavsett om ni väljer Jans böcker eller hans online-kurser, fysiska utbildningar, föreläsningar eller löpande handledning, får ni verkligen perspektiv som ni inte stöter på hos andra. Perfekt för vidare reflektioner på era personalmöten.

Välj mellan Jans böcker, online-kurser eller insatser på plats, eller som många andra gör, mixa till ett sammanhållande utbildningsprogram.

Priser exkl. 6% moms (böcker) resp. 25% moms (kurser/tjänster)

9E66CEB8-0496-4735-A23A-92018A632EB3_1_105_c.jpeg

Jan Blomström
Spec. i klinisk neuropsykologi

UTVECKLING DIREKT I ER VARDAG

Insatserna sker fysiskt på plats, i vårt digitala mötesrum eller genom kundens egna lösningar över hela landet. Syftet förankras alltid i er vardag, men vid mer givet innehåll väljer många utifrån Jans böcker eller onlinekurser eller helt andra aspekter som ligger aktuella i er tillvaro. Allt innehåll och upplägg skräddarsys utifrån era önskemål.

ikon_workshop.png

Företagsintern utbildning & föreläsning 

Lika relevant för det lilla tillfället som det stora sammanhanget. Många lyfter fram hur Jans utbildningar utmanar och utvecklar verksamheterna i grunden och ger avtryck som lever kvar länge.

Välj en fristående utbildning / föreläsning, kör det som en del av era planeringsdagar, ledningsgrupper eller varför inte skräddarsy ett längre utvecklingsprogram. Tema är utifrån Jans böcker och onlinekurser eller helt utifrån era önksemål Välj gärna till så deltagaren får en bok med sig hem.

ikon_arbetsmiljo_grande_edited.png

Handledning & WorkShop´s

Här får ni traditionell personalhandledning när den är som bäst, oavsett om det handlar om process- eller ärendehandledning.

 

Eller varför inte handgripliga WorkShop´s där vi utgår från vardagliga frågeställningar som utmanas och ligger till grund för strategierna. Lika perfekt som injektion er ledningsgrupp verksamhetsutveckling som för personalgrupperna och hantering av det komplexa hantverket. Allt anpassas givetvis helt utifrån det som passar er bäst. I

ONLINE-KURSER - SMIDIG FORM AV UTBILDNING

Våra online-kurser leds alla av neuropsykolog Jan Blomström och de har mix-content-design för aktivt deltagande. Det innebär korta filmklipp varvat med textbudskap, aktiva ställningstagande, reflektioner, nedladdningsbara övningar och kunskapskontroller.

 

Kurserna är alltid diplomgrundande och ni har tillgång till dom under 12 månader. Kurserna går ni när, var och hur det passar er och verksamheten bäst, helt utan vikariekostnader. Dessutom får ni de perfektaste av diskussionsunderlag till era personalmöten under lång tid framöver. 

Klicka på respektive bild för en mer detaljerad information.

BÖCKER OM VARFÖR VI ÄR PÅ JOBBET

Jan Blomström är för många känd för sin förmåga att göra komplexa resonemang enkla och lättbegripliga med exempel man lätt kan förhålla sig till. Perfekt när du söker inspiration, ska köra studiecirkel i personalgrupper eller önskar kurslitteratur till mer samlade utvecklingsarbeten. Alltid signerade exemplar direkt från författaren själv! 

Klicka på respektive bild för en mer detaljerad information.

BDA6D78B-334E-462B-80AC-F12BD6325A29_1_105_c.jpeg
1765A656-58DA-40D4-845F-C34A0305CABB_1_105_c.jpeg
FEB55B5F-BA4D-4C37-B154-9CE75B660CB7_1_105_c.jpeg

HITTAR DU INTE DET DU SÖKER?

Du kan alltid kontakta oss helt förutsättningslöst, så skissar vi tillsammans på hur vi kan möta din frågeställning på allra bästa sätt!

Omslag framsida LSS.jpg
Omslag framsida LSS fyrkant.jpg

HANTVERKET INOM LSS

Boken som skiljer sig från andra inom området. Den utmanar givna sanningar och lockar till eftertänksamhet kring hur vi ser på hantverket inom LSS och hur vi bidrar till egna liv som är värda att levas. 

Boken går igenom hur man balanserar hjärtat i ramen inom Personlig assistans, Gruppbostäder, Dagliga verksamheter och övriga insatser inom LSS. Boken är en uppföljare till Jans bästsäljare "Älskade assistent".

Finns även som ljudbok på Storytel, Nextory, Bookbeat m.fl.

bottom of page