top of page

VÄXA SOM
CHEF & LEDARE

Med affärspsykolog Jan Blomström som coach får du en kraftfull och erkänt ödmjuk sanningssägare som bekräftar och utmanar din utveckling som ledare.

 

Med Jan ombord sätts fingret på perspektiv som få andra förmår göra. Med sin affärspsykologiska verktygslåda fusionerar han psykologi och business för att ge en tydlig och vardagsnära förankring oavsett det gäller strategiska, taktiska  eller operativa frågor. 

 

Med fokus på beyond leadership kommer du skörda effekten av modernt ledarskap och dess möjligheter till ett relevant och hållbart arbetsliv. 

12a.jpg

Jan Blomström
Affärspsykolog 

COACHNING FÖR UTVECKLING

Individuell ledarutveckling med reflektion som verktyg. Insatserna sker digitalt över hela landet. Välj det format som passar bäst.

Klicka på bilden för mer info om respektive tjänst eller kontakta oss nedan för en helt förutsättningslös dialog.

  EXPERTIS & REFLEKTION FÖR LEDARE

  Våra tjänstekoncept Prolead-Akuten® och Prolead-Coachen® ger era chefer och ledare tillgång till expertråd och egen reflektion precis när behoven dyker upp. Insatserna sker digitalt över hela landet.

  Klicka på bilden för mer info om respektive koncept, eller kontakta oss nedan för en förutsättningslös dialog.

  HITTAR DU INTE DET DU SÖKER?

  Du kan alltid kontakta oss helt förutsättningslöst, så skissar vi tillsammans på hur vi kan möta din frågeställning på allra bästa sätt!

  bottom of page