top of page
29a.jpg

FÖR LÄRANDE
PÅ DINA VILLKOR

Kompetensförsörjning när den är som bäst som du går När, Var och Hur det passar dig bäst, dessutom alltid diplomgrundande.

 

Våra kurser leds av affärspsykolog Jan Blomström (om inget anges)  och de har alla en mix-content-design för aktivt deltagande. Det innebär att kurserna varvar korta filmklipp med textbaserade budskap, ställningstaganden, reflektionsövningar, nedladdningsbara övningar och kunskapskontroller. Dessutom på en av marknadens modernaste plattformar. 

Pris exkl. 25% moms

Hos oss kan du även få:​​

  • Kursabonnemang för löpande avrop 

  • Anpassning och profilering av kurser med er profil och egna budskap

  • Kurserna genomförda fysiskt på plats, i digitala klassrum eller hybriddesign

  • Onlinekurser kombinerade med workshops och andra samlade kursprogram eller helt kundunikt utformade utbildningar / utbildningsprogram

Perfekt för egen inspiration eller kompetensförsörjning. Men också för hela team & ledningsgrupper för gemensam utveckling tillsammas eller som del i samlat utvecklingsprogram med uppföljande workshops eller utbildningsdagar. 

 

Klicka på bilderna för en mer detaljerad beskrivning av kursernas innehåll, eller ställ en förutsättningslös fråga nedan. 

HITTAR DU INTE DET DU SÖKER?

Du kan alltid kontakta oss helt förutsättningslöst, så skissar vi tillsammans på hur vi kan möta din frågeställning på allra bästa sätt!

bottom of page