top of page
29a.jpg

ONLINE-KURSER
- för aktivt lärande 

Modernaste formen av utbildning som du går När, Var och Hur det passar dig bäst och alltid diplomgrundande.

 

Kurserna har främst Jan Blomström som kursledare och är byggda med mix-content-design för aktivt deltagande. Det innebär att kurserna varvar korta filmklipp med textbaserade budskap, ställningstaganden, reflektionsövningar, nedladdningsbara övningar och kunskapskontroller. Dessutom på en av marknadens modernaste plattformar. 

 

Hos oss kan du även få:

  • Kursabonnemang för löpande avro

  • Anpassning och profilering av kurser med er profil och egna budskap

  • Kurserna genomförda fysiskt på plats, i digitala klassrum eller hybriddesign

  • Onlinekurser kombinerade med workshops och andra samlade kursprogram 

Pris exkl. 25% moms

LEDARSKAP & ARBETSLIV

Online-kurser speciellt anpassade för ledare och medarbetare som vill utvecklas. Klicka på bilderna för en mer detaljerad beskrivning av kursernas innehåll. Gå kurserna ensam eller låt team och ledningsgrupper gå kurserna samtidigt för utvecklande dialoger tillsammans. Komplettera med uppföljande workshop eller fysisk utbildningsdag. 

VÅRD & OMSORG

Online-kurser speciellt riktade till medarbetare inom vård och omsorgens olika verksamheter. Klicka på bilden för mer detaljerad information om kursens innehåll. Passar lika bra för enskilda att gå kurserna som att låta hela team eller verksamheter gå kurser för bra samtal på personalmöten. Många väljer dessutom att komplettera med uppföljande workshop eller fysisk utbildningsdag. 

bottom of page